ELEKTROMAGNETISK SKULPTERING

Elektromagnetisk skulptering är metoden som både bränner fett och bygger muskler i samma behandling. EM Sculpting skapar ett elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnaden och fettdepåer.
Energin producerar upp till 50000 muskelkontraktioner under en halvtimmes behandling, vilket inte går att komma i närheten av med vanlig träning på gym. 


EMS träning är en ickeinvasiv och helt smärtfri behandlingsmetod som varken är baserad på värme eller kyla, vilket säkerställer att inga risker finns för brännskador, ärrbildning eller svullnad.
Man rekommenderar 10 halvtimmesbehandlingar under 4 veckors tid, vilket motsvarar 2-3 gånger i veckan för att nå resultat. 

Maskinen vi använder är både FDA och CE certifierad. Den har förutom fyra handtag, även en sittplatta för stärkning av  muskulaturen i bäckenbotten.

 

Hur känns behandlingen?
Behandlingen är smärtfri, och kan lättast beskrivas som ofrivilliga muskelkontraktioner, jämförbart med känslan i musklerna under intensiv träning. Beroende på hur vältränad du är, kan du få träningsvärk efteråt.
 


 

Vad ska man tänka på innan behandling?
Du ska inte ha någon metall på dig under behandlingen. Du kan ha kläder på dig, men tänk då på att ha smidiga och tunna kläder, tex tights och tshirt. Minst 1 timme fasta,  dvs ingen mat eller dryck innan behandling. Ät gärna 1 timme efter behandling istället, och gärna med högt proteininnehåll. Drick mycket vatten.

Vilka områden kan man behandla?
En kur består av en muskelgrupp som behandlas 4 x 30 minuter. Vi rekommenderar minst 2 kurer för att uppnå resultat. Vår maskin har 4 handtag, vilket gör att du kan träna 2 områden samtidigt. Områden som går att behandlas: 
Mage, baksida/framsida lår, vader, biceps, triceps, axlar.Vi rekommenderar att man slutför två kurer inom en månad för bästa resultat. 

Första behandlingen 650 kr 
Återbesök 590 kr
10 behandlingar paketpris 5000 kr

Livsstil och Kosthållning
Precis som vid vilken annan kroppsskulpterings behandling som helst, påverkas man naturligtvis även av vad man stoppar i sig. För att uppnå bästa resultat av behandlingen rekommenderas en sund livsstil och kosthållning. För att bygga muskler bör du inte ligga på underskott på proteiner. Räkna med att du bör ligga på 1,5 gram protein, per kg kroppsvikt per dag. Dvs, väger du 60 kg bör du ligga på ett intag av protein per dag på ca 90 gram. 
Försök samtidigt hålla nere intag av kolhydrater såsom bröd och stärkelse. Grönsaker kan man i princip äta hur mycket som helst av.

 

På salongen kan du köpa kosttillskott  som gynnar normal fettomsättning.
På salongen kan du köpa kosttillskott som gynnar normal fettomsättning.