KOSMETISK TATUERING

Microblading 3D bryn
Microblading 3D bryn
Microblading 3D bryn
Microblading 3D bryn
Microblading 3D bryn
Microblading 3D bryn

kosmetisk tatuering

känn dig trygg

Vi utför kosmetisk tatuering av bryn och lashline på övre ögonlock, allt enligt läkemedelsverket och socialstyrelsens föreskrifter.
 
En kosmetisk tatuering skiljer sig lite från en vanlig kroppstatuering, då färgen inte appliceras lika djupt ner i huden vid kosmetisk tatuering. Vi använder även andra färger som är gjorda att blekas med tiden. Därmed är behandlingen inte permanent för livet, utan endast upp till ett par år. Hur lång tid denna blekningsprocess tar, är väldigt individuellt - dels hur bra din hud bevarar färgen, men även när man själv upplever att det är dags att fylla i. De flesta kommer inom ett år tillbaka för att göra en ifyllning.

Man kommer att tappa upp till 30% av färgen efter den första behandlingen, vilket är fullt normalt, och därför bör man genomgå behandlingen ytterligare 1 gång till, vilket görs efter 4-6 veckor.

Efter det, kommer sedan de vanliga ifyllningsbehandlingarna som man själv kan välja när man vill komma tillbaka och göra. (Vid dessa behandlingar ingår endast 1 behandling.) Väntar man mer än 2 år, så blir det som en "nybehandling", och då ingår 2 behandlingar.
 

PRISER

Microblading 3D bryn 3700 kr (första gången, eller efter mer än 2 år)
Microblading 3D bryn ifyllning inom 6 mån, 800 kr
Microblading 3D bryn ifyllning inom 12 mån, 1500 kr
Microblading 3D bryn ifyllning inom 24 mån, 2400 kr
Lashline övre ögonlock  2200 kr

Har du tidigare gjort bryn på annan salong, och bara vill göra en ifyllning, så konsulteras priset på plats. Ändring av design räknas som nypris.

vARFÖR KOSMETISK TATUERING?

  • Vill slippa applicera eller ta bort make up varje dag
  • Har dålig syn, eller bär kontaktlinser
  • Vill framhäva dina ögon mer
  • Vill få jämnare och välformade bryn
  • Lider av håravfall
  • Slippa oro över att makeupen försvinner under dagen

Hur går en behandling till?

När du kommer till salongen utför vi först en konsultation där vi går igenom om det föreligger några hinder för att genomgå behandling. Därefter tas lite bilder, och sedan får man sitta med bedövningskräm i 20-30 minuter. Sedan påbörjas behandlingen som brukar ta 1-2 timmar beroende på område, teknik och omfattning. 

Vad ska jag tänka på inför en kosmetisk tatuering?

Inför en kosmetisk tatuering bör man ha den hudton man normalt brukar ha större delen av året. Dvs, man ska inte vara nysolad så man är solbränd. Huden måste vara i ett "utvilat" tillstånd.
Samma dag som tatueringen bör du undvika koffein (kaffe, te, cola) omega3-tabletter och värktabletter.

vad ska jag tänka på efter en kosmetisk tatuering?

Efter behandlingen ska huden inte utsättas för något annat än smörjning med anvisad kräm den första veckan, tills yttre huden läkt. Ingen solning, bastu, bad eller saltvatten. Sen ska man alltid vara försiktig med solens strålar, (också för din hys skull) och alltid använda solskyddsfaktor i ansiktet - året om. Vilket även gör att din tatuering kommer att hålla längre.

Då vi kräver läkarintyg

Vi kräver läkarintyg om du:
Har högt blodtryck
Har diabetes
Äter blodförtunnande mediciner
Har Rosacea, Psoriasis, utslag eller eksem i ansiktet
Har någon blödarsjuka eller keloidärrbildning
Vid vissa andra sjukdomar och medecinering kan man behöva ett läkarintyg.

Då vi nekar till TATUERING

Om du är gravid, ammar eller har någon blodsmitta utför vi ej tatuering.